Διαγωνισμοί και Δώρα

διαγωνισμοι
Σε αυτό το παιχνίδι έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε:

eight
Δώρα έκπληξη χωρίς κλήρωση,
απλά λύνοντας του γρίφους και ολοκληρώνοντας τα κεφάλαια του παιχνιδιού

doro
Περισσότερα και μεγαλύτερα δώρα
στις κληρώσεις των διαγωνισμών


Διαγωνισμοί:

Το “Great Secret” έχει ήδη χαρίσει δώρα αξίας άνω των 1000€ σε όσους κατάφεραν να το ολοκληρώσουν. Η μεγάλη κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 22/02/2022 και οι νικητές φαίνονται παρακάτω.
Μείνετε συντονισμένοι και συνεχίστε να παίζετε το παιχνίδι μέχρι την ανακοίνωση νέων διαγωνισμών. Οποιαδήποτε χρονική στιγμή τερματίσετε το παιχνίδι θα έχετε κερδίσει τη συμμετοχή σας στους επόμενους διαγωνισμούς.


Ακολουθήστε μας στα Social Media:

fb
insta


Τα αποτελέσματα του
Μεγάλου Διαγωνισμού
22/02/2022


1o Παιχνίδι Γρίφων
Μεγάλο Δώρο

paradox
1 Δωρεάν Παιχνίδι
στην Έπαυλη του Paradox Project
για παρέα έως 7 ατόμων.

Νικήτρια: Melina Lazaridou

six
Δωροεπιταγές EscapeAll
των 20 ευρώ

escaped
Νικήτρια: Ραφαηλία Αθηνά Πασχαλίδου

escapepolis
Νικητής: Ορέστης Καρέλης

mystary lab
Νικητής: Stefanos Rizinos

Clock Escape Rooms
Νικητής: Padelis Kar

esc
Νικητής: Κοσμάς Δημητρόπουλος

station 33
Νικήτρια: Κατερίνα Μουτάφη

four
Διαδραστικά Βιβλία με Γρίφους
Clue Story
Προσφορά της INBOOX.GR

Νικητές:
1) Ιωσήφ Παπαδόπουλος
2) Ειρήνη Κουμπή
3) Αθηνά Καραδεμίρη
Comic) Eleni Mathioudaki


one
T-Shirt EscapeAll
escapeall
Νικήτρια: Sofia Pavlopoulou


Δείτε το βίντεο της μεγάλης κλήρωσης εδώ:
https://fb.watch/bk_Lv4ch-b/


Διαγωνισμοί - Όροι και Προϋποθέσεις
1) Διοργανωτής Διαγωνισμών: GREATSECRET.GR

2) Διάρκεια Μεγάλου Διαγωνισμού: 1η Σεπτεμβρίου 2021 έως 22 Φεβρουαρίου 2022 (Ημέρα κλήρωσης).

3) Δικαίωμα συμμετοχής στον μεγάλο διαγωνισμό έχουν οι εγγεγραμμένοι ενήλικοι παίκτες που θα ολοκληρώσουν και τα 22 επεισόδια του παιχνιδιού “The Great Secret of Lavrion” έως τις 22 Φεβρουαρίου 2022, 10:00πμ ώρα Ελλάδας. Ο μηνιαίος διαγωνισμός θα συνεχίσει να διενεργείται μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων δώρων.

4) Ανακοίνωση των Αποτελεσμάτων θα γίνεται στις σελίδες των social media του Great Secret: https://www.facebook.com/greatsecretgame/ ή/και https://www.instagram.com/greatsecretgame/

5) Η Ενημέρωση των νικητών θα γίνεται μέσω του λογαριασμού email που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους. Κάθε παίκτης με τη συμμετοχή του αποδέχεται την χρήση του προσωπικού του λογαριασμού για την εν λόγω επικοινωνία. Ο εκάστοτε νικητής έχει περιθώριο 10 ημερών από την ενημέρωσή του να απαντήσει θετικά για την αποδοχή και παραλαβή του δώρου του. Μετά την πάροδο αυτού του διαστήματος ο νικητής θα απωλέσει αυτοδικαίως κάθε δικαίωμά του στο δώρο της κλήρωσης. Σε περίπτωση εσφαλμένων δηλωμένων στοιχείων, ο διοργανωτής δεν φέρει την ευθύνη της αδυναμίας επικοινωνίας.
6) Ο Διοργανωτής δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την ποιότητα των δώρων που παρέχονται με ή χωρίς κλήρωση. Επίσης, ο διοργανωτής δεν ευθύνεται σε περίπτωση που κατόπιν κλήρωσης των δώρων η εταιρεία- δωροθέτης για οποιονδήποτε λόγο αδυνατεί να παρέχει το δώρο, την έκπτωση ή την υπηρεσία. Κάθε παίκτης για οποιαδήποτε διαφωνία ή διευκρίνηση σχετικά με τα δώρα των διαγωνισμών, μπορεί να απευθυνθεί στην εταιρεία-δωροθέτη.
7) Κάθε συμμετέχων δικαιούται μια συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση και αν ο διοργανωτής διαπιστώσει ύπαρξη πολλαπλών λογαριασμών συμμετοχής που ανήκουν στο ίδιο άτομο, μπορεί να ακυρώσει τη συμμετοχή αυτών των πολλαπλών λογαριασμών και το άτομο χάνει το δικαίωμα διεκδίκησης των δώρων.

Διαγωνισμοί και Προσωπικά Δεδομένα

8) Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε δημοσίευση και διαφημιστική χρήση κάθε γεγονότος που δημιουργούν οι διαγωνισμοί, όπως π.χ. της απονομής των Δώρων κλπ. Προς τον σκοπό αυτό οι νικητές, αυτομάτως με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα στην χρήση του ονόματος που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους χωρίς προηγούμενη συνεννόηση, χωρίς να απαιτείται άλλη συναίνεση τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση ή αξίωση από μέρους τους.
9) Με την εγγραφή τους και τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς κάθε συμμετέχων δηλώνει ρητά και αποδέχεται πως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τον διοργανωτή για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών στο Διαγωνισμό, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που γεννούν οι διαγωνισμοί, καθώς και για ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με μελλοντικές ενέργειες του διοργανωτή.
10) Οι διαγωνισμοί ενδέχεται να ανακαλεστούν ή να αναβληθούν και ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει μονομερώς κατά τη διακριτική του ευχέρεια τους όρους, τα δώρα, τη διάρκειά, δίχως την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης των συμμετεχόντων.
11) Οι παίκτες με τη συμμετοχή και εγγραφή τους στο παιχνίδι αποδέχονται πλήρως τους παραπάνω όρους.

Great Secret – Δώρα και διαγωνισμοί