Διαγωνισμοί και Δώρα

διαγωνισμοι
Σε αυτό το παιχνίδι έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε:

eight
Δώρα έκπληξη χωρίς κλήρωση,
απλά λύνοντας του γρίφους και ολοκληρώνοντας τα κεφάλαια του παιχνιδιού

doro
Περισσότερα και μεγαλύτερα δώρα
στις κληρώσεις των διαγωνισμών


Διαγωνισμοί:

one
Εβδομαδιαίος Διαγωνισμός:

Δώρο 50 Εισιτήρια
για το Online Παιχνίδι Μυστηρίου Η Δολοφονία του Χρύσιππου“,
προσφορά της Urban Game Project.
urban

Από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 και κάθε Κυριακή για έναν χρόνο, οι παίκτες που έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν το παιχνίδι “The Great Secret of Lavrion” θα μπαίνουν στην κλήρωση για ένα δωρεάν εισιτήριο του παιχνιδιού γρίφων με Ηθοποιούς ” Η Δολοφονία του Χρύσιππου”, αξίας 14,99€. Οι νικητές θα ανακοινώνονται στους λογαριασμούς Facebook και Instagram του Great Secret. Σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τις σελίδες του Great Secret για να μένετε ενημερωμένοι:

fb
insta

two
22/02/2022
Ο Μεγάλος Διαγωνισμός

Η ιστορία του παιχνιδιού εκτυλίσσεται στις 22 Φεβρουαρίου 2022, δηλαδή στο προσεχές μέλλον. Όταν φτάσει αυτή η ημερομηνία, πλέον το παιχνίδι θα εκτυλίσσεται στο παρελθόν… Αυτή η σημαδιακή ημερομηνία θα είναι και η μέρα της (ολο)κλήρωσης του μεγάλου διαγωνισμού.


1o Παιχνίδι Γρίφων
Μεγάλο Δώρο

paradox
1 Δωρεάν Παιχνίδι
στην Έπαυλη του Paradox Project
για παρέα έως 7 ατόμων.

Ένα από τα μεγαλύτερα Escape House στην Ευρώπη σε διάρκεια (180′) και χώρους (120τμ)!

six
Δωροεπιταγές EscapeAll
των 20 ευρώ

για να ζήσετε την εμπειρία των “ζωντανών” escape rooms της αττικής
escaped escapepolis mystary lab Clock Escape Rooms esc station 33

four
Διαδραστικά Βιβλία με Γρίφους
Clue Story
Προσφορά της INBOOX.GR


one
T-Shirt EscapeAll
escapeall


Διαγωνισμοί - Όροι και Προϋποθέσεις
1) Διοργανωτής Διαγωνισμών: GREATSECRET.GR

2) Διάρκεια Μεγάλου Διαγωνισμού: 1η Σεπτεμβρίου 2021 έως 22 Φεβρουαρίου 2022 (Ημέρα κλήρωσης).

3) Δικαίωμα συμμετοχής στον μεγάλο διαγωνισμό έχουν οι εγγεγραμμένοι ενήλικοι παίκτες που θα ολοκληρώσουν και τα 22 επεισόδια του παιχνιδιού “The Great Secret of Lavrion” έως τις 22 Φεβρουαρίου 2022, 10:00πμ ώρα Ελλάδας. Ο Εβδομαδιαίος διαγωνισμός θα συνεχίσει να διενεργείται τουλάχιστον για διάστημα ενός έτους ή μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων δώρων.

4) Ανακοίνωση των Αποτελεσμάτων θα γίνεται στις σελίδες των social media του Great Secret: https://www.facebook.com/greatsecretgame/ και https://www.instagram.com/greatsecretgame/

5) Η Ενημέρωση των νικητών θα γίνεται μέσω του λογαριασμού email που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους. Κάθε παίκτης με τη συμμετοχή του αποδέχεται την χρήση του προσωπικού του λογαριασμού για την εν λόγω επικοινωνία. Ο εκάστοτε νικητής έχει περιθώριο 10 ημερών από την ενημέρωσή του να απαντήσει θετικά για την αποδοχή και παραλαβή του δώρου του. Μετά την πάροδο αυτού του διαστήματος ο νικητής θα απωλέσει αυτοδικαίως κάθε δικαίωμά του στο δώρο της κλήρωσης. Σε περίπτωση εσφαλμένων δηλωμένων στοιχείων, ο διοργανωτής δεν φέρει την ευθύνη της αδυναμίας επικοινωνίας.
6) Ο Διοργανωτής δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την ποιότητα των δώρων που παρέχονται με ή χωρίς κλήρωση. Επίσης, ο διοργανωτής δεν ευθύνεται σε περίπτωση που κατόπιν κλήρωσης των δώρων η εταιρεία- δωροθέτης για οποιονδήποτε λόγο αδυνατεί να παρέχει το δώρο, την έκπτωση ή την υπηρεσία. Κάθε παίκτης για οποιαδήποτε διαφωνία ή διευκρίνηση σχετικά με τα δώρα των διαγωνισμών, μπορεί να απευθυνθεί στην εταιρεία-δωροθέτη.

Διαγωνισμοί και Προσωπικά Δεδομένα

7) Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε δημοσίευση και διαφημιστική χρήση κάθε γεγονότος που δημιουργούν οι διαγωνισμοί, όπως π.χ. της απονομής των Δώρων κλπ. Προς τον σκοπό αυτό οι νικητές, αυτομάτως με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα στην χρήση του ονόματος που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους χωρίς προηγούμενη συνεννόηση, χωρίς να απαιτείται άλλη συναίνεση τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση ή αξίωση από μέρους τους.
8) Με την εγγραφή τους και τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς κάθε συμμετέχων δηλώνει ρητά και αποδέχεται πως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τον διοργανωτή για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών στο Διαγωνισμό, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που γεννούν οι διαγωνισμοί, καθώς και για ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με μελλοντικές ενέργειες του διοργανωτή.
9) Οι διαγωνισμοί ενδέχεται να ανακαλεστούν ή να αναβληθούν και ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει μονομερώς κατά τη διακριτική του ευχέρεια τους όρους, τα δώρα, τη διάρκειά, δίχως την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης των συμμετεχόντων.
10) Οι παίκτες με τη συμμετοχή και εγγραφή τους στο παιχνίδι αποδέχονται πλήρως τους παραπάνω όρους.

Great Secret – Δώρα και διαγωνισμοί