Επίπεδα Ντετέκτιβ

*Τα “Επίπεδα Ντετέκτιβ” που παρουσιάζονται στην παρούσα σελίδα είναι σήματα που απονέμονται στους παίκτες αυτού του παιχνιδιού αναλόγως με το πλήθος των βοηθειών που χρειάστηκαν.

Perfect Rank

Επίπεδο Ντετέκτιβ: Perfect!

50 Secret Points

Κατά την εγγραφή σας λαμβάνετε 50 Secret Points για να ξοδέψετε σε όσες βοήθειες επιθυμείτε. Ο μέσος έμπειρος παίκτης χρειάζεται 4 έως 8 βοήθειες. Αν καταφέρετε να τερματίσετε το παιχνίδι με αυτό το σήμα σημαίνει πως δεν χρειαστήκατε ούτε μία βοήθεια! Είστε ένα υπόδειγμα γριφολύτη με IQ που φτάνει στα ύψη!

Sherlock Rank

Επίπεδο: Sherlock

48 – 49 Secret Points

Αυτό το σήμα απονέμεται στους παίκτες που έχουν χρησιμοποιήσει 1 έως 2 Secret Points για να λάβουν βοήθειες. Αν τερματίσετε το παιχνίδι με αυτό το σήμα, είστε άξιος διάδοχος του Sherlock Holmes. Οι σχεδόν υπερφυσικές ικανότητές σας μπορούν να λύσουν οποιονδήποτε γρίφο βρεθεί στο διάβα σας.

Detective Rank

Επίπεδο: True Detective

46 – 47 Secret Points

Αυτό το σήμα απονέμεται στους παίκτες που έχουν χρησιμοποιήσει 3 έως 4 Secret Points για να λάβουν βοήθειες. Αν τερματίσετε το παιχνίδι με αυτό το σήμα, σας αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ανήκετε στο μικρό ποσοστό των ικανότερων παικτών και οι διασημότεροι Ντετέκτιβς του κόσμου είναι περήφανοι για εσάς.

Αστυνόμος Σαινης

Επίπεδο: Αστυνόμος Σαΐνης

41 – 45 Secret Points

Αυτό το σήμα απονέμεται στους παίκτες που έχουν χρησιμοποιήσει 5 έως 9 Secret Points για να λάβουν βοήθειες. Αν τερματίσετε το παιχνίδι με αυτό το σήμα, θα έχετε αποδείξει περίτρανα πως είστε ένα ικανότατο, πολυμήχανο “σαΐνι”, αλλά και ολίγον απρόσεκτο. “Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί!”

Zack Clouzeau Rank

Επίπεδο: Ζακ Κλουζώ

33 – 40 Secret Points

Αυτό το σήμα απονέμεται στους παίκτες που έχουν χρησιμοποιήσει 10 έως 17 Secret Points για να λάβουν βοήθειες. Αν τερματίσετε το παιχνίδι με αυτό το σήμα, θα έχετε επιτύχει μια αρκετά καλή επίδοση. Κατέχετε το ένστικτο του δαιμόνιου επιθεωρητή, μα είστε και γκαφατζήδες μοναδικοί στο είδος σας.

Johnny English Rank

Επίπεδο: Johnny English

26 – 32 Secret Points

Αυτό το σήμα απονέμεται στους παίκτες που έχουν χρησιμοποιήσει 18 έως 24 Secret Points για να λάβουν βοήθειες. Αν τερματίσετε το παιχνίδι με αυτό το σήμα, μάλλον οι γρίφοι δεν είναι το φόρτε σας. Τα προβλήματα που δημιουργείτε είναι πολύ περισσότερα από όσα λύνετε. Ευτυχώς, σας βοηθά η θεά τύχη.

Try Again

Επίπεδο Ντετέκτιβ: Καλή Προσπάθεια!

0 – 25 Secret Points

Αυτό το σήμα απονέμεται στους παίκτες που έχουν χρησιμοποιήσει πάνω από 25 Secret Points για να λάβουν βοήθειες. Αυτό το σήμα δεν δείχνει κάτι κακό για την ευφυΐα σας, όσο για την υπομονή σας! Κατέχετε το ρεκόρ ταχύτητας πατήματος κουμπιού βοήθειας από τη στιγμή που θα δείτε έναν γρίφο! Keep Calm and solve more riddles…

Το προσωπικό σας Επίπεδο Ντετέκτιβ εμφανίζεται στο Προφίλ σας, στο κεντρικό μενού και στο πλαϊνό μενού των επιλογών.